Elikkäs illalla otettiin lenkin jälkeen lyhyet, mutta sitäkin onnistuneemmat treenit. Tuli itellekkin hirmu hyvä mieli sen jälkeen.
Seuraamisessa oli aivan täpinässä ja aivan upea kontakti jälleen, mutta oli hieman kauempana mun jalasta kuin yleensä. Tosin tämä korjaantui kolmannella yrittämällä koiran vähän rauhoituttua. Liikkeestä seisominen meni myös nappiin, nyt kun ollaan tuotakin treenailtu enemmän on alkanut muuttua tuokin liike varmemmaksi. Erityysen onnistuneesti tänään meni kaukot, vaikka komensinkin koiran vain istumasta maahan ja siitä jälleen istumaan. 
Tällä kertaa tein niin, että ensin leikittiin ja riehuttiin sitten tuli istu käsky ja koira salamana istumaan, maahan käskyllä myös erittäin nopeasti maahan ja myös istumaan noustiin nopeasti.
Ollaan myös jo jonkin aikaa  takuttu tuon luoksetulon eteentulon kanssa, siinä on lähinnä vain se vika että koira ei tule niin lähelle kuin haluaisin. Tänään sitten meni sekin nappiin, ensin pari kertaa hinkattiin vain sitä asentoa ja lopuksi peruutin sitten muutamien metrien päähän ja komensin tulemaan eteen ja tuli niin lähellä että tassut oli mun jalkojen päällä! Yleensä ei noinkaan lyhyellä matkalla tuu niin lähelle kuin haluaisin, saatika sitten pitemmällä. Mutta nyt meni aivan ihanasti nappiin, toista kertaa en sitten uskaltanut edes kokeilla kun en halunnut pilata hyviä treenejä. :D
Mukavat treenit ja jäi itellekkin hyvä mieli, kun nyt vain saisi aikaiseksi ilmoitettua tuon niihin kisoihin. Aina jotain ihme jahkailua ja venkoilua, vaikka tietää kyllä että koira osaa liikkeet hyvin.
Ens v-loppuna oliskin sitten tarkotus käydä Tampereella kehässä pyörähtämässä (ja siihen pyörähdykseen se varmaan jääkin ;) ) & tarkotus olis myös ehtiä jälleen käymään S-joelle mölliageilemassa.
Näyttää vaan siltä, että oon onnistunut kadottamaan tuon näyttelyhihnan. Kyllä se vaan Ylihärmässä oli vielä tallella, mutta nyt ei löydy mistään. Noh, toivotaan että se jostain löytyy tai pitää käydä ostamassa uus ennen kehään menoa, mikäli siis vaan suinkin keritään. Viime vuonna oli niin täpärällä, että ehdittiin kehään ollenkaan kun oli aamulla kauhea hässäkkä. Jospa tänä vuonna sitten yrittääs ehtiä ajoossa paikalla, vaikka meillä kyllä tuntuu olevan nää näyttely aamut yhtä sekasotkua ja kaikki on hukassa vaikka ne eilen oli vielä tallella ja puolet tavaroista ei löydä tietänsä edes näyttelypaikalle....