Eilisen treeneistä en jaksanut eilen raapustella joten kirjoittelen niistä tässä samalla (sen verran mitä muistan) kun tämän päiväisistäkin.

Eilen taidettiin ottaa ainakin noutoa, estehyppyä, sivulle tuloa/perusasentoa & seuraamista.
Noutamisessa lähinnä keskityttiin siihen eteen tulemiseen joka aluksi menikin hyvin, mutta sitten tuo ei korjannutkaan asentoa enää tiiviimmäksi. Vaikka n. miljoona kertaa peruutin --> Rikun olisi pitänyt siirtyä automaattisesti lähemmäs/korjata asentoa. Mutta ei, muutama miljoona yritystä lisää & lopetettiin kun vihdoin onnistui.

Estehyppy menikin sitten paremmin. Aluksi hidasteli istu-käskyn tulessa, mutta parilla toistolla sitten sekin tapahtui nopeammin.
Muuta nyt ei muistu mieleen...(Miten niin huono muisti?)

Mutta sivulle tulosta muistakin jotain, ilahdutti niin eilen kun tuo itse korjasi asentoaan paremmaksi. Aluksi istui ihan liian taakse ja vinoon, mutta korjasi sitten nopeasti ennen kuin itse ehdin tehdä mitään.
Tuli taas niin hyvälle mielelle kun otettiin seuraamista eilen. Tuo seuras niin ihanan tiiviisti jalassa kiinni ja kontakti pysyi koko ajan. Aivan ihana ♥
En muista (yllätys, yllätys) oonko tästä jo maininnut, mutta myös tuota täyskäännöstä ollaan ruvettu työstämään. Irtautuu musta jonkin verran siinä, aluksi tein niin että pallo lensi heti käännöksen jälkeen.... taaksepäin... Eilen sitten tajusin, että mitä h*******ä palkkaan sitä taakse päin kun se jo valmiiksi jää sinne vähän roikkumaan. Siispä pallo lentää tästä lähtien eteenpäin. Ja se tuottikin jo eilen tulosta parin kerran jälkeen, tänään se tosin oltiin unohdettu. Parin muistutuskerran jälkeen jo olikin vähän tiiviimpää se kääntyminen.

Ja tämän päiväisiin sitten... Pitää oikein muistella, että mitäs tänään tehtiin. No onhan siitä jo aikaa kun tultiin treenaamasta, ainakin puolitoista tuntia. *huoh* Vanhuus ei tule yksin.

Jospa aloitetaan tuosta noudosta, jälleen otettiin vain eteentuloa.
Oon pannut merkille, että tuo jotenkin kiihtyy kun sitä harjotellaan, tulee taas sitä kapulan pureskelua (tätä menoa pitää ostaa pian uus kapula....) ja inisemistä. Tänään sitten yllätti kunnolla...
Eteen tuloa tankattiin taas kunnolla kun tuo ei taaskaan tullut tiiviisti ja ohjaaja oli itekkin vähän pihalle, että silloin kun tuo tuli tiiviisti ja tarpeeksi lähelle niin iteltä meni hetki sitten tajuta se. No, siinä aikamme sitä toisteltiin ja alko taas se kapulan pureskelu ja iniseminen. Hetken päästä sitten tippu se kapula maahan ja tuo nappas mun treeniliiveistä kiinni. O_O
Meillä kun ei edes agiliidessä usein tapahdu sitä että edes _meinaisi_ ottaa kiinni. Hyvin harvoin siis edes agikentällä meillä tuollaista näkee.


Tänään taas koetettiin hieman tuota kauko-ohjausta, taas siis vain niin että komensin sen istumasta maahan tai toisin päin ja itse olin aika lähellä. Nimittäin jos olen itse kauempana (vaikkapa se 5 m) niin tuo liikkuu lähemmäs, tähän saisi kyllä antaa jo valmiiksi vinkkejä. Osataan sitten toimia kun pitää matkaa pidentää.
Mutta tuo yllätti iloisesti tässäkin, vaihdot teki nopeasti, etenkin kun piti maahan mennä. Tosin aluksi taas yrittä jäädä hieman koholle & välillä ennakoi ja löi maahan ennen kun ehdin edes käskyä antaa. Istumaan nousut olivat aluksi hieman hitaita ja välillä jäi jopa puoli tiehen. Mutta jo parin toiston jälkeen sujui paremmin.

Tuosta on muuten ihana huomata kuinka se tykkää kun tehdään jotain uutta eikä vain tankata niitä ALOn liikkeitä koko aikaa. Raukka aivan onnessaan ja täpinässä, ihana. ♥
Sivulle tuloakin otettiin tänään, joka kerta tuli oikealle kohdalle.
Ja mitähän muuta? Mä rupiaa oikeasti kohta pelottamaan, että onko mulla joku dementtia. :')

Mua innostais hirveästi nyt mennä hakuilemaan, mutta kun ei oo saanut ketään oikein kaveriksi. Tänäänkin piti edes tokoilla kaverin kanssa, mutta sekin peruuntui kun kaverin koira aristaa jalkaansa. Nyt pitää vain odottaa että Ronin jalka paranee ja että saadaan taas treeni kaveri. Sitten vois yrittää houkutella serkunkin hakuilemaan meidän kanssa niin olis joku vähän vieraampikin ihminen juoksemassa sinne mettään.
Koirattomia kavereita onkin sitten vähän turha yrittää saada mettään piiloutumaan.
"Häh? Haku? Mitä se on? Ai mettään? Oikeestikko? Emmää taida kyllä...." :')

Pitäis kyllä vaihteen vuoksi mennä taas jälkeä tahkomaan joka päivä, sitä kun pystyy yksinkin tekemään. Josko pikkanen tauko olis tuotakin rauhottanu ja sinne jäljelle maltettaas mennä rauhas ja samalla mennä sitä jälkeäkin tohottamatta. Mutta se on kun on niin kivaa...

Samaten pitäis saada meidän kanssa joku treenaamaan BH-koetta varten tai oikeastaan lähinnä neuvomaan. BH-kurssihan me käytiin ja sielä kehuttiin, että tuohan menee ihan heittämällä läpi...
Miten niin muka en aina osaa luottaa tuohon koiraan?

Pitäs varmaan yrittää treffata Raisaa joka veti meille viimeksi jälki kurssin ja katto BH-liikkeitä mun ja Rikun kanssa. Jospa sillä riittäis aikaa & intoa meitä ruoskia eteenpäin.
Pitäskin pyörähtää Mustis & Mirris kattomassa sattuiska nainen olemaan paikalla ja toivoa parasta. :')