Lauantaina suurin osa päivästä meni S-joella kauppoja kierrelessä ja illalla omistajaa sitten laiskotuttikin niin etten jaksanut kuin piilotella tuolle nameja.
Tuo tiesikin mitä oli luvassa kun  jätin sen odottamaan viereiseen huoneeseen ja häivyin namipussin kanssa omaan huoneeseeni. Piilottelin niitä sitten mahdollisimman erilaisiin paikkoihin, hyllyille ja pöytien päälle niin että tuo joutuu nousemaan kahdelle jallalle saadakseen ne.
Koulupöydän ja lattian väliseen tilaan, koira joutuu sörkkimään niitä tassulla sieltä pois. Sohvien alle ja mattojen alle ja pieneen komeron tapaiseen niin että tuo joutui itte avaamaan oven päästäkseen sinne. Sekä myös koulupöydän kaappeihin, sama juttu joutuu itse värkkäämään sen kaapinoven auki saadakseen namit.


Sunnuntaina sitten oli tarkotus mennä näyttelytreeneihin, mutta huomasinkin että S-joella on taas LAGUn järjestämät epäviralliset agiliidot. Joten siis sinne, viime kerralla meni aika penkin alle (hyl) joten tarkotuksena oli tällä kertaa  saada  edes vähäsen parempi tulos ja  yrittää saada menemään ne kontaktit hyvin.  No tulihan sieltä  vähäsen parempi tulos, oltiin  kakkosina.  Yksi virhe tuli kun tuo kielsi yhden esteen, ohjaajan moka. Lisäksi puomin kontaktit otti hyvin, mutta olin melkein satavarma että meille tuli hylky ja ei ottanut A:n kontakteja ainakaan kahteen kertaan. No ilmeisesti kumminkin otti, pahiten meillä tökkii juuri nuo A:n kontaktit. Pitää tosissaan ruveta treenailemaan noita kontakteja, aina saa jännittää että ottaakohan se ne vai ei. Mutta siis hyvin meni ja kivaa oli.
Ens kuulla taas uudelleen ja nyt vois vaikka ottaa lisästartin ykkösluokkaan jos vain mahdollista. Naurattaa kyllä tuo koira kun se on aina niin rehevää ja ollakseen kun huomaa, että oon tyytyväänen siihen. Nytkin killitti mua koko ajan silmiin ja suu oli korvissa. ♥
Tuo koira ei kyllä toimi yhtään, jos itse jännittää. Huomaa hirveen herkästi jos oon vähänkään jännittynyt ja silloon menee perseelleen koko suoritus. On tullut nähtyä muutamissa epävirallisissa ja nyt kun ohjaajakin oli rennompi ja totes viimekerrasta ettei se möhlääly oo ollenkaan kamalaa niin koirakin pelas. :D

Treeni intokin palas taas, mutta ihan tosissaan pitää ruveta työstämään noita kontakteja eikä jättää hommaa aina puoli tiehen. Kostautuu aina takas. Harmi vaan, että meidän kenttä on ihan liejussa nytten niin ei oikein huvita sinne mennä vaikka sainkin ohjaajalta kentän avaimen että pääsee sitten sinne treenailemaan aina kun siltä tuntuu.
Mutta me varmaan kierrellään näitä epävirallisia vielä hetken joita on nytten tässä lähistöllä mukavasti. Nimittäin en oo vielä päättänyt virallisia mihinä startataan.